USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe TREND COSMETICS DOO sajta. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja. TREND COSMETICS DOO zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u tekst. Predlažemo da, s vremena na vreme, posetite ovu stranicu i proverite da li su se uslovi možda promenili u odnosu na one koji su važili tokom vaše poslednje posete.
Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Uslovima online kupovine, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke.

Elektronska ponuda proizvoda koja je objavljena na ovom sajtu sadrži sve bitne elemente koji su od značaja za odluku potrošača o kupovini ponuđenih proizvoda.
Kupovinu na sajtu trend-cosmetics.co.rs mogu obavljati fizička i pravna lica. Željene proizvode sa našeg sajta možete poručiti direktno, dodajući ih u korpu, ili putem telefona ili mejla.

Opis proizvoda
Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Molimo vas da uzmete u obzir da informacije o proizvodima mogu da budu nepotpune, zastarele i netačne usled njihovog ažuriranja. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima i slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.
Trudimo se da redovno ažuriramo sve informacije o proizvodima, uključujući i one o sastojcima. Zbog stalnog unapređivanja formulacija, lista sastojaka za svaki pojedinačni proizvod koja je navedena na sajtu, može se minimalno razlikovati od one na pakovanju. Za najpouzdaniji spisak sastojaka savetujemo da proverite šta piše na ambalaži.
Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti, u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene
Sve cene proizvoda navedene na sajtu su cene po kojima kupujete proizvod preko našeg sajta u datom trenutku. TREND COSMETICS DOO nije obveznik u sistemu PDV-a, tako da je ukupan iznos vaše porudžbine, sa vrednostima rabata i troškovima dostave jasno iskazan u korpi, u polju „PREGLED PORUDŽBINE”, bez skrivenih troškova.
Po završetku porudžbine na sajtu, dobićete mejlom obaveštenja o potvrdi porudžbine. Ovaj mejl sadrži podatke koje ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, kao i informacije o poručenim proizvodima i ukupnoj ceni.
U slučaju odstupanja cena, iz bilo kog razloga, TREND COSMETICS DOO je dužan da o tome obavesti kupca.

Omogućeni načini plaćanja
Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti Pouzećem, prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe. Ukupan iznos porudžbine (vrednost pošiljke + troškovi dostave) plaćate direktno kurirskoj službi pri preuzimanju paketa.

Isporuka pošiljaka
Proizvodi koje poručite putem našeg sajta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima TREND COSMETICS DOO sarađuje. Troškove dostave snosi kupac i plaća ih prilikom preuzimanja pošiljke (pri plaćanju pouzećem).
Za porudžbine čija je vrednost veća od 10.000 RSD, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.
Poručivanjem proizvoda preko naše online prodavnice, u slučaju da za način dostave izaberete opciju „dostava kurirskom službom”, dajete saglasnost da vaše podatke dostavimo kurirskoj službi, kako bi na adekvatan način mogli da isporuče proizvode.

Dostava robe u Srbiji
Dostava artikala koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem kurirske službe Daily Express.

Kurirska služba će u skladu sa svojim radnim vremenom isporučiti vašu pošiljku po sledećem principu:
– Porudžbine primljene radnim danom do 12 h se predaju kurirskoj službi na dostavu istog dana;
– Porudžbine primljene radnim danom posle 12 h predaju se kurirskoj službi na dostavu narednog dana;
– Porudžbine primljene petkom posle 12 h i tokom vikenda predaju se kurirskoj službi na dostavu u ponedeljak;
– Rok za isporuku pošiljki je 1-3 radna dana.

Politika reklamacija
Trgovac je u obavezi da na e-commerce prodajnom mestu predoči jasne i nedvosmislene uslove reklamacija – plaćanja, naknade, povraćaj novaca i/ili robe sa opisom procedure ukoliko dođe do reklamacije. Više o tome pročitajte na stranicama Odustanak od Ugovora ili  Reklamacije i Servis.

Privatnost podataka
Zaštita privatnosti i ličnih podataka korisnika sajta je od izuzetnog značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa kompanijom TREND COSMETICS DOO su usklađene sa propisima Republike Srbije.
TREND COSMETICS DOO je dužan da čuva privatnost svih kupaca i korisnika sajta www.trend-cosmetics.co.rs. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla i kojima je u opisu posla obrada podataka o ličnosti, sa ciljem ispunjenja svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Privatni podaci koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog kojih ste ih poslali.
Pored naših zaposlenih, u cilju pružanja određenih usluga, vaše podatke možemo da ustupimo trećim licima koja pružaju usluge u naše ime (npr. kurirske službe, IT partneri koji se bave održavanjem web sajta).
TREND COSMETICS DOO je dužan da odgovarajućim tehničkim i organizacionim postupcima zaštiti vaše lične podatke od zloupotrebe. Svi naši zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje svih načela zaštite podataka o ličnosti.
Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti podataka molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Nastavkom kupovine na našem sajtu, smatraćemo da ste u potpunosti pročitali i razumeli uslove pod kojima obrađujemo vaše podatke o ličnosti i da ste nakon čitanja i razumevanja pristali na primenu istih.
U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite samo one podatke koje prikupljamo u cilju ispunjenja određenih zakonskih obaveza. Podatke koje nam dostavljate u cilju kreiranja porudžbine i po osnovu pristanka, dostavljate isključivo na dobrovoljnoj bazi. Napominjemo da bez svih podatka koji su nam neophodni za ispunjenje svrhe, nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama i pružimo vam dogovorene usluge.
Kompanija TREND COSMETICS DOO preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Svi podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

Više o tome pročitajte na stranicama Lični podaci i Politika privatnosti.